RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Стали відомі нові подробиці про загиблих бійців АТО: опубліковано фото і відео

З'явилася нова інформація про загиблих на Донбасі військовослужбовців Збройних сил України.

Олег Чорноконь. 38 років. Боєць 72-ї бригади. Загинув 20.07.2017. від обстрілу 82-ми мінами в районі шахти "Бутівка".

"Побратими говорять про нього що він був дуже сімейним, дуже скучив за дружиною, дитині, мріяв швидше повернутися ... Але тепер він буде охороняти свою родину з неба, не забуваючи і про нас з вами ..." - написав про загиблого у своєму Facebook журналіст і волонтер Назар Приходько.


Тимофєєв Ілля. 43 роки. Боєць 58-ї бригади. Старший солдат, старший оператор 58-й ОМПБр. 6 червня 2017 покликаний на військову службу за контрактом. Залишилася дружина і троє дітей, син і дві дочки.

Близько 18:00 19 липня в районі смт Новотошківське (Луганська область), під час патрулювання території біля лісопосадки спрацювала стрибає осколкова міна. В результаті вибуху двоє військових загинули на місці, один отримав важкі поранення, врятувати його життя не вдалося. Ще троє військовослужбовців отримали поранення. Прощання 22 липня у Компаніївці, поховання у с. Першотравенка.

Сергій Гладкий. 22 роки. Боєць 128-ї бригади. Народився в селе Юрки Козельщинського району Полтавської області. Проживав в с. Страбичово Мукачівського району Закарпатської області. Загинув в 0:37 20 липня від кулі снайпера в голову під час обстрілу опорного пункту поблизу смт Новгородське (Донецька область). Похорон 22 липня в с. Юрки.

Олександр Сень. 40 років, Верхньодніпровськ Дніпропетровська область. Військовослужбовець 92-й ОМБр. Загинув близько 5:00 20 липня від вогнепального поранення під час бойових дій на крайньому опорному пункті поблизу Красногорівки, відбиваючи напад ДРГ бойовиків.

Михайло Корженюк, 92-га ОМБр.

В.В. Чорнобай, 92-га ОМБр.

Роман Дитинченко, 58-я ОМБр. Загинув 19 липня у районі смт Новотошківське Луганської області.

Нагадаємо, 20 липня 2017 року на в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі 20 липня загинув український військовослужбовець Руслан Конюша.