RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

У Міноборони повідомили подробиці ранкового бою сил АТО у районі Бахмутськой траси

Сьогодні, 28 липня, в районі Бахмутськой траси в зоні проведення АТО на Донбасі українські військовослужбовці відбили атаку диверсійно-розвідувальної групи бойовиків "ЛНР".

Про це повідомив на брифінгу прес-секретар Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко.

"О 7:40 ранку бойовики відкрили вогонь з гранатометів і стрілецької зброї в напрямку позицій захисників Новотошківського. Вже через п'ять хвилин сили АТО помітили висунення ДРГ противника чисельністю до 10 осіб в напрямку нашого опорного пункту. Терміново було прийнято рішення на відкриття вогню на ураження" , - розповів Лисенко.

Під вогнем українських військовослужбовців бойовики відступили вже через 15 хвилин, залишивши на полі бою ручний протитанковий гранатомет, кулемет і радіостанцію.

За попередньою інформацією, бойовики втратили одного вбитим та одного пораненим. В ході бою поранення отримали двоє українських бійців.

Лисенко також додав, що в районі Бахмутськой траси бойовики встигли провести до кінця доби дві збройні провокації тривалістю до 15 хвилин кожна.

Нагадаємо, за минулу добу у зоні АТО на Донбасі загинув один український військовослужбовець, ще п'ятеро - отримали поранення.