RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Розвідка повідомила про спробу самогубства російського офіцера на Донбасі

Лейтенант збройних сил Росії Костянтин Єфименко намагався накласти на себе руки через відмову командування надати йому відпустку через особисті обставини і виїхати з окупованої частини Донбасу до Росії.

Про це повідомило Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Як відзначили розвідники, російський військовослужбовець намагався нанести собі ножове поранення в областьгрудної клітини, після цього його доставили в лікарню міста Кадіївка.

За інформацією ГУР, командування російських окупаційних військ призупинило на невизначений термін звільнення офіцерів з військової служби.

Так, офіцерському складу пропонується підписувати нові контракти або звільнятися з негативною характеристикою, що унеможливлює проходження подальшої військової служби в будь-яких російських силових структурах.

"У той же час у військових підрозділах бойовиків зростає кількість випадків ухилення від військової служби серед молодших офіцерів, що змусило російське командування припинити надання їм відпусток з виїздом на територію Росії, в тому числі у разі смерті близьких родичів", - йдеться в повідомленні української розвідки .

Нагадаємо, раніше стало відомо про конфіскацію паспортів РФ у найманців, які воюють на боці бойовиків "ДНР" і "ЛНР" на Донбасі.