RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Мережу обурили слова головного дипломата Путіна про порівняння ситуації з Кримом зі здачею Ленінграда фашистам

Користувачів соціальних мереж обурило висловлювання глави міністерства закордонних справ Росії Сергія Лаврова, який порівняв передачу Криму під контроль України, зі здачею нацистської армії Ленінграда. Відповідну заяву Лавров зробив 11 серпня на зустрічі з учасниками Всеросійського молодіжного освітнього форуму "Територія смислів на Клязьмі".

"Пам'ятайте, недавно була суперечка теж з позиції прагматизму, хтось на якомусь нашому каналі, ліберальному, по-моєму, став розвивати думку про те, чи треба було утримувати Ленінград, чи не простіше було б його здати, тоді б не було стільки жертв. Мені здається, це з тієї самої історії - міркування про те, що треба було кинути росіян у Криму, російських в Донбасі", - сказав Лавров.

Така заява Лаврова викликала цілу хвилю обурення в соцмережах.

"В дурку б тебе здати, д*біл !!! Разом зі стадом таких же хворих в Кремлі і близько ... ", - написав український блогер Ukraine в twitter.

"Не приєднати Крим до Росії, це як здати нацистам Ленінград - Лавров. Вже починає виправдовувати дідами, значить все йде добре)", "Впіхнуть- НЕ впіхуемое ... ", "Їх або бити, або лікувати - а розуміти їх зовсім не обов'язково, бо нічого цікавого для розуміння там немає", - коментують слова Лаврова користувачі мережі.

Як повідомляв "Апостроф", журналіст і письменник Сергій Лойко заявив, що окупований Крим змушений буде повернути будь-який російський політик, який прийде на зміну Володимиру Путіну.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Суспільство