RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Волонтер розповів про фейкового АТОшника на відкритті пам'ятника військовим у Києві: опубліковано фото

Вчора, 15 серпня, на відкритті пам'ятника воїнам АТО у Києві було помічено представника однієї з проросійських ветеранських організацій Олега Мартинова, який вирядився у військову форму і начепив на себе підроблену зірку Героя України.

Про це повідомляє відомий блогер Роман Синіцин на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, Мартинов є заступником голови Всеукраїнського союзу громадських об'єднань учасників бойових дій Віктора Палія, який прославився нападом на бійця АТО.

"Повісив Зірку Героя України!!! Представлявся комбатом неіснуючого підрозділу Тіні, начальником розвідки" Донбасу "і стверджував, що він убив Мозгового, виводив людей з Дебальцевого та Іловайська", - пише Синіцин.

Крім того, Мартинов кілька днів тому представлявся в міській раді Херсона заступником глави НАБУ Назара Холодницького.

Синіцин повідомив, що учасники АТО зустрілися з Мартиновим для відвертої розмови, в ході якої з'ясували, що він ніде не воював і учасником АТО не є.

"Гусь на камеру зізнався, що він ніде не воював, в АТО не був, медалі фейкові і він більше так не буде. Відео викладе С14 скоро. Не били, хоча дуже хотілося", - підсумував блогер.

Нагадаємо, раніше користувачів соцмереж здивувала поява скандального генерала Віктора Палія на відкритті пам'ятника бійцям АТО.