RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Не готова пробачити: дівчина, що вижила в кривавій ДТП з Зайцевої в Харкові зробила нову заяву

Постраждала в страшній аварії в Харкові Оксана Евтєєва (Берченко), яка втратила чоловіка і сестру в результаті ДТП, зробила нову заяву.

Про це повідомляє ТСН.

"Коли знесла нас машина, я бачила. Я не знаю, як вдалося вижити мені. Я думала, мені треба потерпіти дві-три тижні і прийдуть люди, яких я найбільше люблю. Я до сих пір чекаю, що вони прийдуть. Я до сих пір думаю, що могла зробити, щоб цього не сталося. я розумію, що я не винна. Але мені здається, що я могла щось зробити: не могла йти на перехрестя, ми могли попити кави в якомусь іншому місці", - каже потерпіла.

Зараз дівчина докладає максимум зусиль, щоб навчитися ходити.

"Погано сплю, ниє нога, такий тупий ниючий біль. У 3-4 години прокидаюся, перевертаюся і далі не можу заснути", - поділилася Оксана.

За словами Євтєєвої, Зайцева їхала на великій швидкості заради розваги. Постраждала дуже хоче, щоб винні отримали максимальний термін покарання.

"Зайцева їхала заради розваги, вона перевищувала швидкість. А Дронов ... дуже часто роблять водії, коли їдуть на жовтий. Я хочу, щоб ці люди отримали максимальне покарання. Пробачити я не готова і не думаю, що буду готова через час. Це не те, що варто прощати, щоб і іншим не кортіло", - зазначила постраждала в аварії.

Днями дівчині на рік дали другу групу інвалідності. На цьому тижні її виписали додому до весни. На даний час головне завдання Оксани - розробляти ногу в спортзалі і багато плавати. Зараз кожен крок дівчині дається з великими труднощами. У той же час до кінця судового процесу їй все ж доведеться прийти до суду, щоб дати свідчення. Після того, як дівчина повністю одужає, її чекає пластика на обличчі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Оксана Евтєєва зробила першу заяву з реанімації.

Детальніше про трагедію і про те, які кроки допоможуть знизити смертність на дорогах читайте в матеріалі "Апострофа": "Багаті не бояться порушувати": найголовніше, що потрібно зробити після жахливої ДТП в Харкові".