RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Влада пішла на поступки в скандалі навколо використання української зірки для кампанії Порошенка

Представники міністра культури Євгена Нищука відреагували на звинувачення української співачки Анастасії Приходько в тому, що її незаконно використовували в піар-ролику президента України Петра Порошенка.

Про це йдеться у відповіді прес-служби міністра, яке отримало видання ТаблоID.

"Дійсно, розмова Євгена Миколайовича з пані Анастасією була щодо просто принципової згоди у зйомках умовного відео-ролику. Адже це сфера культури, а вони є знайомими і мають контакти один одного. Всі подальші переговори велися продюсерами ролику з одного боку та продюсером співачки Денисом Путинцевим з іншого боку, який був поінформований щодо змісту зйомок та сприяв їх проведенню",- зазначили у відомстві.

"Після того, як інформація від співачки поширилась мережею Інтернет, ми неодноразово намагалися зв’язатися з Анастасією, втім на контакт з учорашнього вечора і дотепер вона не виходить. Знову ж-таки, за наявною у нас інформацією, станом на сьогодняшній ранок ролик, в якому знімалась співачка, вже перемонтований, і зараз на екранах він вже без її участі", - підкреслили представники Нищука.

Звернемо увагу, що зазначений ролик на підтримку Порошенка, з приводу якого обурилася Приходько, вже приділений з YouTube.

Як повідомляв "Апостроф", Анастасія Приходько обурилася виступом Ані Лорак в Києві.