RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

​Відповідь Діснейленду: мережу насмішили фото дивного свята на окупованому Донбасі

В мережу потрапили фото святкування Масляної в окупованому Луганську. На одній з фотографій молоді та судячи з усього неповнолітні дівчата весело танцюють навколо пляшки горілки.

В організації свята брала участь як місцева "адміністрація", так і численні дитячі та юнацькі творчі колективи. Брала участь також "Народна міліція ЛНР" і "Козача гвардія Всевеликого Війська Донського".

Фотографія викликала хвилю жартів з боку користувачів мережі.

"Повний Лугандон!", "Дети , водка , веселье . Как же это духовно , скрепно , по новороцки", "1-й класс - первая стопка!!!" - не змогли втриматися коментатори.

Присутній на святі начальник місцевих "козаків" Євген Домовой прокоментував подію в дещо іншому дусі. На його думку святкування сприяє боротьбі з згубним впливом Заходу і зміцнює православний дух: "І такими святами, зокрема, ми показуємо молоді, що ми володіємо багатою культурою і своїми ідеологічними засадами, і ми не повинні від них відступати".

Не так давно інтернет-користувачів вже посмішили фотографії зі святкування 75-річчя визволення Луганська від нацистів. Також "Апостроф" розповідав про сучасну ідеологію ЛНР, втілену в одному фото.