RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

СММщик українського відомства спантеличив мережу постом з відео про вбитих ватажків бойовиків ДНР

У соціальних мережах активно обговорюють несподіваний пост української Держслужби з надзвичайних ситуацій в Twitter щодо пісні про ліквідованих ватажків ДНР Гіві та Мотороли.

Справа в тому, що напередодні ввечері в соцмережі від аккаунта ДСНС з'явився запис: "Мені подобається відео. Супер пісня! Гіві і Моторола автора Олександр!".

Пізніше в МВС, в підпорядкуванні якого знаходиться ДСНС, спробували виправдатися, заявивши, що вказаний аккаунт вже недійсний. При цьому в МВС показали інший аккаунт відомства (204 підписника) в Twitter, заявивши про плани заблокувати початковий (13,7 тис. підписників). Втім, на офіційному сайті відомства посилання стоїть саме на цей аккаунт.

Втім, сам скрін активно розтиражували в соціальних мережах, викликавши по більшій мірі обурення і подив у користувачів. Блогери відзначили, що, найімовірніше, СММ-менеджер не перелогінився і поставив позначку з "робочого" аккаунта. При цьому українців спантеличило, що соцмережами відомства керує симпатик відео про бойовиків ДНР.

Нагадаємо, в лютому 2016 року мережа насмішив СММщик президента Петра Порошенка, який допустив відразу декілька помилок в пості.