RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Відомий утікач з України визнав Путіна президентом: опубліковано відео

Колишній український депутат та теперешній соратник екс-прем'єра Миколи Азарова Ігор Марков в ефірі однієї з пропагандистських програм на російському телебаченні визнав Володимира Путіна президентом РФ і захопився його фізичною формою.

Відповідне відео опубліковано на YouTube.

"У відношенні фізичної форми президента (Путіна, - прим. "Апострофа"). Багато з нас на 15-20 років молодше президента, але запевняю тебе, багатьом з нас він дасть фору. Ось порівняй себе з президентом. Ось скільки ти можеш віджатися? " - сказав він.

Дивитися з 5.28 хвилини

Відзначимо, Ігор Марков має досить скандальну репутацію, раніше був затриманий італійським Інтерполом, оголошений в розшук МВС України. Зараз знаходиться в Росії і не приховує свою проросійську позицію, часто критикуючи українську владу на росТВ. Колишній народний депутат України (з 2012 року), але був позбавлений мандата в 2013 році за рішенням Вищого адміністративного суду за позовом екс-депутата Юрія Кармазіна. Підтримує так звані ЛНР і ДНР, не раз супроводжував російського актора Михайла Пореченкова на непідконтрольні Україні території. Крім того, відомо, що Ігор Марков увійшов в так званий "Комітет порятунку України", створений Миколою Азаровим в Москві в 2015 році.

Як повідомляв "Апостроф" раніше, Ігор Марков вибухнув фантастичними версіями з приводу вбивств на Майдані під час Революції Гідності.