RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Соцмережі розгнівали дії активістів Нацкорпуса в Полтаві: опубліковано фото і відео

Активісти "Національного корпусу" в суботу, 31 березня, зірвали тренінг "Особливості роботи психолога з представниками ЛГБТ-спільноти", який проходив в Полтаві.

Про це повідомляється на сторінці організації в Facebook.

"31-го березня активісти Національного Корпуси зірвали шабаш радикальних лібералів. Ми не дозволимо визнання ідеології ЛГБТ.

Національний Корпус виступає за традиційні сімейні цінності і вважає такі заходи цинічним ігноруванням волевиявлення більшості громадян. Українці мають право протистояти загрозам, які ведуть до утвердження ліберальної диктатури в українському суспільстві ", - заявляють активісти.

Даний інцидент активно обговорюють в мережі.

"Щось не зовсім зрозуміло хто популяризує лгтб??? 3 організатора і 10 психологів ( які прийшли зрозуміти принципи роботи з клієнтом який виявиться геєм) сіли тихенько тему обсудили я всьо. Чи ви?? Розповсюджуючи інфо і обсмоктуючи цю тему (лгбт) на 558 підписників мінімум?? Прикриваючись захистом традиційної сім'ї.... Якщо до мене на консультацію прийде гей це не значить що я візьму його за руку і піду на гейпарад, і точно не стану лгбт і неперестану кохати свого чоловіка))", "Безвідносно до того добре ви зробили чи ні, ваші дії будуть мати зворотній ефект. Тепер значна частина людей, які негативно ставилися або байдуже до ЛГБТ, встануть на захист", " Всі чекали що ви будете боротися наприклад бурштиновою республікою або сепаратистів будете ганяти, а ви геїв б'єте, маячня повна. Руський мир тільки по-українськи", "Молодці!! Все правильно зробили", "За традиційну сім'ю!", - пишуть в коментарях.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в центрі Києва під час відкритої лекції в рамках освітнього проекту Sex Education Week на тему "Трансгендер" було скоєно напад на спікера, організаторів та учасників заходу.