RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Опальний ватажок ДНР пригрозив Захарченко "бандерою"

Колишній секретар "ради безпеки ДНР" Олександр Ходаковський пригрозив ватажкові ДНР Олександру Захарченку швидким приходом "бандери", який "прийде - порядок наведе".

Про це написав колишній командир батальйону "Схід" "ДНР" Олександр Ходаковський в соцмережі "Вконтакте", про що свідчить скрін, опублікований на сторінці блогера Necro Mancer в Twitter.

"Одна забавна людина вчора (31 березня, - прим."Апострофа") написав мені, зачеплений, мабуть, моїми звинуваченнями на адресу нинішніх головнокомандувачів в тому, що вони, м'яко кажучи, потихеньку нас зраджують, що мені б мовчати - мій поїзд давно пішов. Я не вперше від прихильників діючої поки влади чую подібні зауваження - з приводу поїзда. Дючою поки - тому що якщо справа так і далі піде, то точно "бандера прийде - порядок наведе". У чомусь я з цією людиною згоден, а саме: поїзд - він мій. Я сам його побудував, сам їм керую, сам обшив його бронею, і цей мій бронепоїзд стоїть не на запасній колії - він цілком собі в справі, і рада цього представника сучасної "еліти" кинути писанину в мережі і піти працювати в поті чола кілька недоречний: я писаниною займаюся виключно через необхідність зворотного зв'язку з народом, який має в моїй особі свого захисника, хоч і з обмеженими младотурками можливостями. А що стосується роботи, то мало того, що те, що я створив у військовому сенсі, Захарченко та його наближені, як не намагаються, до сих пір розвалити НЕ можуть, і їздять до мене на позиції піаритися, тому що своїх немає, так ще і сьогодні я відповідаю за завдання на деяких ділянках, на яких без мого контролю і контролю моїх командирів вже давно б все перетворили в труху, поки вся "королівська рать" в складі восьми батальйонів зі свити глави протирає штани за нашими спинами. І добро б хоча б на другій лінії оборони, так немає - в глибокому тилу, трясучись разом з дупою, яку вони охороняють, щоб їх не виперли з насиджених місць. Одне можу сказати і моє вам в цьому слово: поки я живий - дупи будуть трястися", - написав опальний екс-ватажок "ДНР".

Як повідомляв "Апостроф", раніше Ходаковський розповів про нові проблеми бойовиків Донбасу.