RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

З ненавистю: в мережі показали свіже фото з Криму

У мережі показали новий знімок з анексованого Росією Сімферополя, на якому показано, в що з року в рік перетворюється півострів.

Відповідне фото опубліковано на сторінці в Twitter Roksolana Today & Крим.

"Сімферополь, вул. Київська. Всі пам'ятають, як їхали в серпні через місто, по Київській, на ПБК? Всі пам'ятають, як крони майже стикалися і ви їхали в зеленому, тінистому тунелі? Ну ось вам -від гавані. З ненавистю", - йдеться у підписі до фото.

Користувачі відразу стали коментувати побачене.

"Це звичайний мерзенний ** біщний розпил грошей компаніями з озеленення та конторами жкг. Косять траву, якій немає, сухостій варто його не чіпають роками. Зелене пиляють. Нещодавно спиляли каштани варвари, Ще не звикнуть?", "У раше так вже року з 2010 дерева чікають всі. Деякі виживають, таке враження, що вони знають, що крадене доведеться скоро віддати, але до цього вони спробують зіпсувати максимально, як це було з нашої військовою технікою", - пишуть вони.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в окупованому Російською Федерацією Криму на великодні свята невідомі спиляли болгаркою православний хрест на вершині гори Чатир-Даг.