RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Мир і війна: в мережі порівняли зняті з повітря фото Києва та Луганської області

Користувачів мережі засмутили фото, зняті з повітря, на яких зображені Київ і Луганська область, де бойовики продовжують нарощувати свій військово-технічний потенціал.

Відповідний знімок опублікований на сторінці в Facebook учасника АТО, волонтера і депутата Євгена Терехова, відомого також як Титановий Джексон.

"Два різних фото. Два різні світи. Луганська обл. І Київ ... Різницю Бачимо на Обличчя ... Але в Луганській області війна, а Київ цього не бачить ... Там гинуть хлопці, в Києві гуляють до ранку ... На жаль - одиниці тільки знають ціну захисту країни і спокою людей ...." - підписав фото він.

Користувачі в коментарях відзначають той факт, що на всій території України, крім Донбасу, люди продовжують жити звичайним життям.

"На жаль, народ живе своїм життям, як ніби це не з ними! Егоцентризм!!!", "Життя в Україні зміниться, коли кожен буде цінувати свою землю. А ні гроші і владу ..." - пишуть вони.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Інтернеті була опублікована компіляція відео із зони АТО, що включає як уже широко поширені кадри, так і нові, раніше невідомі.