RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

На росТВ засвітилася журналістка, зі скандалом звільнена в Україні: опубліковано фото і відео

У мережі показали відео однієї з передач на російському пропагандистському каналі "НТВ", де засвітилася колишня шеф-редактор радіо "Вести" Ірина Гаврилова, яка відзначилася сепаратистськими постами в соцмережах/

Відповідне відео опубліковано на YouTube.

"Ось я зараз слухаю і знаєте, що найстрашніше. Ми обговорюємо розцінки на патріотизм. Ви на цей лист (мова йде про скандал з листом офіцерів ВМС України з проханням про російське громадянство і повернення до Криму, - прим. "Апострофа") звернули увагу, тому що офіцери хочуть втекти до Росії. А насправді цих прикладів маса. Ми ж пам'ятаємо, як герої АТО постійно пікетують сільради, вимагають ділянки, тому що їм дають на смітниках, на болотах. Ця історія тягнеться кілька років і на жаль .. ми говорили тут про церкви. І розпад ось цих духовних скрепів привів до того, що слово "честь", слово "присяга", слово "повага до мундиру" воно нічого не означає і цим можна торгувати. Ось це ось найстрашніше", - сказала вона.

Дивитися з 1:00:20

Появу скандальної журналістки тут же стали коментувати в мережі.

"Ірку-регіоналку в липні 2016 вигнали з радіо "Вести". Добу пропрацювала шеф-редактором. Вигнали через знущання над смертю Василя Сліпака. І ось Ірка вже паскудить на Україну на НТВ. Че-то довго вони шукали Ірку ... . "- написав на своїй сторінці в Facebook блогер Сергій Запорізький.

Як повідомляв "Апостроф", раніше звільнений з полону доброволець зробив гучну заяву про колишніх полонених, які воювали на боці бойовиків так званої ДНР.