RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Не шкодують і хворих дітей: з'явилося показове фото з Донецька

У мережі одним фото показали всю суть так званої ДНР, де не дбають навіть про дітей.

Відповідне фото опублікував на своїй сторінці БильБилева в Twitter.

"Шановні донеччани, скажіть мені - ось такі ціни на тест-смужки для вимірювання рівня цукру в крові - це нормально? Може собі їх дозволити звичайна сім'я, де росте дитина-діабетик і йому потрібно замірятися постійно? Вся справа в тому, що в Україні ці тест-смужки коштують від 250 до 400 гривень", - йдеться в повідомленні.

І дійсно, ціни в порівнянні з українськими, насправді лякають. Судячи з фото, вартість тест-смужок стартує від 1232 рублів (492,80грн.) і доходить до 2460 рублів (984 грн.). Тобто ціни в так званій ДНР на ці медикаменти в два рази вище, ніж в Україні.

"У Росії діти нікому не потрібні, з цим не сперечається навіть вата. Хотіли в Росію? Але щоб Росія була м'яка і турботлива? Не буває. Так само, як хотіли війни, але щоб страждали одні тільки хохли, і так теж не буває. *ебіли *ля", - коментують користувачі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі одним злим фото показали суть ДНР-ЛНР. На фото зображений вуличний туалет, де замість розпізнавальних знаків гендерної приналежності зображені написи - ЛНР і ДНР.