RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Один з ватажків ДНР насмішив розповіддю про хіматаку ЗСУ і НАТО на Донбасі: відео

Один з ватажків бойовиків ДНР Едуард Басурін, який раніше зробив несподівану заяву про прибуття на Донбас військових НАТО, розсмішив мережу черговим абсурдним перлом про хіматаку ЗСУ і НАТО.

Відповідне відео опубліковано в YouTube.

"Крім того, є інформація з "штабу окупаційних сил" у Краматорську про намір українського командування у взаємодії з натовськими радниками організувати хімічну атаку проти своїх військ для подальшого звинувачення в цьому нашої "республіки". Постановка буде здійснена за сирійським сценарієм в Думі", - сказав він.

"Кокс доїхав?", "Ну, або мухомори, нарешті, досохли)))", "О, непогана нова басурінка", "Світ збожеволів, англосакси труять російських громадян новачком, натовці хлором сирійців, і тільки молоді республіки ДиНиРи і ЛиНиРи стоять на сторожі демократії, поряд Росія вся в білому, і Гундяєв їх усіх благословляє кадилом!","Не знаю, чи це смішно. З огляду на те, что в кацапів может бути хімзброя з Сирії, вони можуть застосувати її і на наших військах. (Против СВОИХ войск)", - коментують користувачі відповідний пост із заявою Басуріна на сторінці Alex Golobuckij в Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Басурін підірвав мережу фейком про жертвопринесення в рядах ВСУ.