RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Бидло серед нас: соцмережі розгнівало відео інциденту між пасажиром і контролером у Львові

Мережі обурило відео побиття підлітками контролера в трамваї № 8 в понеділок, 23 квітня.

Відповідне відео опубліковано на YouTube.

Інцидент стався на зупинці "Шувар" через двох пасажирів з пільговим квитком, але без відповідних документів, які б підтверджували статус пільговика.

У підсумку, на прохання контролера пред'явити необхідний документ, один з хлопців пред'явив ID-карту. Але, як запевнив контролер, цього виявилося недостатньо і збирався виписати штраф. У зв'язку з цим один з пасажирів погрожував контролеру і грубо штовхав його. Контролер отримав легкі тілесні ушкодження і підозру на струс мозку.

Така поведінка пасажира стала предметом бурхливого обговорення в соціальних мережах.

"Нехай син Порошенка учнівський показує... а у реальних посонів всі пільги на руках наколоті. Бидло серед нас", - говориться в співтоваристві Шкварки News в Twitter.

"Безкарність", "Частенько спостерігаю у метро, як хлопці перестрибують турнікети, і хоч би їм що...", "Слухайте ці курва контролери не кращі за тих хлопців насправді, судячи з того з чим моя дочка щодня стикається", - коментують користувачі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Києві сталася жахлива НП в трамваї: під час руху трамвая шматок металу пробив підлогу і поранив пенсіонерку.