RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Суцільне беззаконня: соцмережі підірвало відео з обурливою поведінкою поліцейських у Вінниці

Користувачі інтернету бурхливо обговорюють відео інциденту, які стався між співробітниками патрульної поліції і водієм авто у Вінниці.

Відповідний ролик опубліковано в YouTube.

За словами автора відеоролика, автомобіль патрульних без світлових покажчиків повороту зупинився, щоб забрати колег. Через несподівану зупинку авто водій подав звуковий сигнал поліцейським. Після чого і зав'язався конфлікт.

На думку активістів, в цій ситуації поліцейські порушили близько 15 пунктів правил.

Варто зазначити, що даним відео на своїх сторінках в Facebook поділилися понад 11 тисяч осіб. При цьому думки людей з приводу ситуації розділилися.

"Ну мені все ясно. Громадянин реалізував свої права. А можна було просто, включив поворотник і поїхав далі. Пріус на проблискових стояв. І так, спасибі за відео, чесно я сумнівався що побачу", "ДРАСТІ ... ШО ТАКЕ" нормальне звернення копів?", "Я в шоці від чмошний водіїв, які провокують самі поліцію заради того щоб відобразити і викласти в інет. А про безпеку руху розуму не вистачило подумати ... Машина є розуму не треба ???", "Неприємно спостерігати за діями обох сторін. І якби їх поміняти місцями-ситуація була б аналогічною. Щось доводити, а потім бігти ... Водій думав, що копи наздоганяють його, щоб вибачитися ??? !!! У суспільстві повний безлад!!!", "Вони повинні бути (копи): адекватні + юридично досвідчені", - пишуть в мережі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Маріуполі розгорівся конфлікт через хамську поведінку патрульного.