RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

17 квітня

Всі новини

Розвідка дізналася про заборону жителям окупованого Донбасу їздити на підконтрольні Україні території

Окупаційні адміністрації на територіях Донбасу, підконтрольних бойовикам так званих "ДНР" і "ЛНР", почали більш активно стежити за виконанням заборони виїзду на контрольовану Україною територію для працівників місцевих "бюджетних" організацій.

Про це з посиланням на інформацію Головного управління розвідки повідомив на брифінгу представник Міністерства оборони України.

За його словами, до кожної установи закріплені співробітники так званого "Міністерства державної безпеки", які здійснюють раптові перевірки наявності працівників, в тому числі і за місцем проживання.

Крім того, як повідомляється, в зв'язку з проведенням на території РФ чемпіонату світу з футболу, російське керівництво заборонило з 1 червня цього року місцевому населенню окупованих територій в'їзд на територію Ростовської області, з огляду на складну криміногенну ситуацію на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей і загрозу поширення злочинності на територію Росії.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" повідомляв, що в окупованому Луганську ходять чутки про припинення Росією поставок бензину і газу на територію підконтрольну так званим "ДНР" і "ЛНР" через прийдешній Чемпіонат світу з футболу, який пройде в РФ.