RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Антициклон Зорро: синоптик дала свіжий прогноз погоди для України

У понеділок і вівторок, 11 і 12 червня, в Україну прийдуть опади, які накриють більшу частину країни за винятком південних і східних областей.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила синоптик Наталія Діденко.

"Антициклон Зорро поки для України - головний захисник від дощів, гроз і всіляких шквалів з градом. У понеділок сила Зорро ослабне на заході України, куди просунеться циклон зі складною назвою Xisca. У західних областях завтра (11 червня, - прим."Апострофа") пройдуть дощі. Надалі Зорро рушить на схід атмосферний фронт північного скандинавського циклону. Тому вже ввечері 11 червня і вранці і вдень 12 червня дощі і грози охоплять захід, північ і центр України", - уточнила вона.

За словами синоптика, при цьому південь і схід України буде спостерігатися суха погода, без опадів.

"Тут народ трохи лякають страшилками про лютий циклон. Уточнюю. Україну буде перетинати атмосферний фронт цього циклону, сам циклон буде пересуватися значно північніше, за межами України", - заспокоїла Діденко.

При цьому, температура повітря істотно не зміниться, буде коливатися в межах +24 +28 градусів, місцями до +30 градусів. Під час злив температура буде тимчасово знижуватися на 3-6 градусів. Що стосується столиці, то в понеділок, 11 червня, в Києві ще буде сухо і без опадів.

"У Києві завтра (11 червня, - прим."Апострофа") ще побуде Зорро - без опадів і +27 градусів. У вівторок (12 червня, - прим."Апострофа") в столиці з'явиться атмосферний фронт, ймовірні грозові дощі, температура - без особливих змін", - додала синоптик.

Про погоду в Україні влітку читайте в матеріалі "Апострофа": Бурі і різкі скачки температури: синоптики розповіли, яким буде літо в Україні.