RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Екс-ватажка ДНР прорвало зізнаннями про Росію і тому, як все погано в Донецьку

Павло Губарєв, один з колишніх ватажків так званої ДНР, розповів про розруху, яка твориться в так званій ДНР, і здивував визнанням про "переворот" в Луганську.

Скрін статті екс-ватажка опублікований на сторінці блогера під ніком Necro Mancer в Twitter.

"Економічна ситуація і рівень життя в ДНР вкрай незадовільні. Але якщо багато соціально-економічні проблеми можна пояснити станом війни, то зухвала поведінка багатьох донецьких управлінців пояснити нічим не можна (окрім специфічних властивостей їх особистості)", - йдеться в ньому.

Крім того, Губарєв впевнений, що "переворот" в ЛНР (мається на увазі протистояння між звільненим "міністром внутрішніх справ" терористичної ЛНР Ігорем Корнетом і її колишнім "главою" Ігорем Плотницьким), був організований політичними силами зовні, а не елітами в Луганську.

"При розмовах про можливу зміну влади в ДНР зазвичай згадують наших шановних сусідів. Те, що сталося в ЛНР в кінці минулого року, називають державним переворотом. В принципі, так воно і є. З поправкою на те, що цей переворот був здійснений не самостійними політичними елітами в Луганську, а за допомогою зовнішнього джерела сили і легітимності", - уточнює Губарєв.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Губарєв насмішив мережу розповіддю про своє великому господарстві.