RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Гори сміття на березі і під водою: в мережі показали гнітючі фото з Криму

На узбережжі окупованого Криму, в районі Євпаторії, ростуть стихійні звалища і триває згубний для екології видобуток піску.

Про це свідчать фотографії, опубліковані очевидцями в соціальних мережах.

Знімки зроблені на косі Беляус, в районі озера Донузлав, неподалік від Євпаторії. На них видно як ряди видобуваючих пісок кранів, так і гори різних відходів. Сміття є на узбережжі, і в самому морі.

"Коса Беляус, Донузлав. Район видобутку піску. Побувала тут вперше. Гори сміття на березі і під водою. Хто повинен відповідати за це неподобство?? Чому пісок вивозять тоннами, а стихійне звалище з пластика росте? При мені дівчата-туристки ходили в шоці : на картинках білосніжний пісок і море, а в реальності - смітник. Прикро за Крим", - пише користувачка Маргарита Малашкова.

"Хтось заробляє на видобутку піску величезні гроші, знищуючи екологію Криму. Видобуток піску ведеться разом з представниками флори і фауни. А тим часом, Крим потопає в смітті", - скаржиться також кримчанка Юлія Колузова.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в окупованому Російською Федерацією Криму існують серйозні проблеми з прибиранням сміття.