RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

Всі новини

При Україні було добре: жителі Криму відверто розповіли про проблеми

Жителі курортного селища Миколаївка (селище в аннексованному Росією Криму) зізналися, що поки Крим знову не стане українським, туристи на півострові не з'являться, а поки, через відсутність відпочиваючих, доводиться розводити кроликів.

Про це пише Крим.Реалії.

"Раніше це все було забито під зав'язку, і люди навіть вночі ночували, сидячи ночували ... тут ось сиділи - місць не було. У Миколаївці, як раніше, поки не буде України і Білорусі тут, не поїдуть. Росія не зможе це забезпечити. Просто не зможе", - впевнений господар сімейного готелю в Миколаївці Георгій.

Тепер за кімнату для сім'ї з виходом в сад, телевізором, туалетом і душем він просить всього лише близько 16 доларів. Господар навіть готовий торгуватися, але люди не їдуть. Бронювання немає, також відсутні і будь-які надії на курортний сезон 2018 року. Надія жевріє лише щодо постійних клієнтів.

Для порівняння, раніше, до анексії, незважаючи на радянські меблі і техніку, люди платили за ліжко п'ять доларів, а за номер - 20 доларів на добу.

Відзначимо, що аналогічна ситуація з наявністю туристів спостерігалася і в минулому році. "При Україні було добре - податки не треба було платити. Ну, ми зараз теж не платимо, тому що народу немає ..." - розповідала у травні 2017 року дружина Георгія, Галина.

Як повідомляв "Апостроф", раніше з'явилися нові фото несезону в Криму.