RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Генерали швейних військ: мережу насмішило нове фото ватажка ДНР

У мережі висміяли фото ватажка терористичної ДНР Олександра Захарченка в оточенні молодих людей з організації бойовиків "Оплот" в так званій парадній формі.

Знімок опубліковано в Twitter Двоголовий Кургінян. На фото крім Захарченка і "оплотівців" присутній також так званий "міністр доходів і зборів" терористів Олександр Тимофєєв.

"У Донецьку відбувся конкурс на кращу форму швейцара в підприємствах громадського харчування і готельного господарства ...", "Поки є зовсім небагато часу, в ДЕНЕЕРІ треба ввести найвище "військове" звання генералісісімус і подарувати носію такого звання "вставну щелепу" імені дорогого Л. І. Брежнєва", "у сіром макінтоші вилітий КОКО Захар пріма швецарец хоч сечас в папську гвардію", "Гейнерали швейних військ! А захарченко-ко-ко теж по хлопчиках пішов, як і Пуйло?", "А любителі рюське миру люблять блесточки ряшечкі медальки, тварини дикуни. Он головному намиста подарували взамін на Сибір, як радів ніжками тупотів", - сміються з бойовиків в мережі.

Як повідомляв "Апостроф", мережу вразило відео привітання з днем народження ватажка ДНР Захарченка від дітей окупованого Донбасу.