RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Відремонтували рік тому: мережу розбурхав гнівний пост про важливу проблему на дорогах в Україні

Популярний український блогер пише під ніком Сергій Наумович вибухнув гнівними промовами в зв'язку з "убитим" станом траси "Київ-Одеса", незважаючи на те, що її ремонт проводився близько року тому.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, опублікувавши фото заїждженої траси.

"Ці ділянки, що на фото (в районі Краснопілка, Умані і т.д.), були відремонтовані рік-два-три тому, а вже знищені фурами. Вночі, а особливо під час сутінків, по правій смузі рухатися небезпечно. Машину веде в сторону, доводиться міцно тримати кермо, а перепади вигинів досягають десь 20-30 см. Вантажівки вже часто рухаються по лівій смузі, тому що праву вони вже спотворили. Весь вантажний транспорт - зверніть увагу - зупиняється на постах. Водії продовжують "оплачувати" по 200 грн "на лапу" людям в погонах. Ремонт доріг - це для платників податків дуже дорого, але її знищують за 200 грн. "з рила", - пише він.

Блогер задається питанням, наведуть чи коли-небудь на дорогах України порядок серед водіїв великовантажних авто, які готові заплатити винагороду копам, але при цьому провезти в рази більший вантаж, ніж це можуть витримати українські дороги.

"Маючи всю повноту влади: виконавчу, законодавчу і т.д., сидячи в кабінетах чотири роки і не розробити ефективний комплекс заходів, які б зробили невигідним "перевантаження" фур? Це ж не відправити експедицію на Марс. Що ще не вистачає владі, щоб це зробити? Може, потрібен контроль над НАБУ, наприклад, для ефективної роботи? Що вам, *лять, не вистачає? Що/хто вам, з%ка, заважає, м%даки ??"- обурюється Наумович.

Як повідомляв "Апостроф", раніше мережу обурив дивний ремонт дороги в Україні. Так, ями на дорозі комунальники вирішили закрити брудом.