RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Резонансна ДТП з Зайцевою в Харкові: в мережі буря гніву навколо нових фото і скандальних подробиць

Користувачі мережі обговорюють фото і подробиці судового процесу над учасницею смертельної ДТП в центрі Харкова Оленою Зайцевою.

Хід подій і неоднозначні деталі справи по ДТП на Сумській описала на своїй сторінці в Facebook журналістка Тетяна Доцяк.

"Той випадок, коли твій адвокат топить, що у тебе страшні головні болі, а ти не втрималася і прийшла на засідання зі свіжими бровами", - пише вона і далі по пунктах описує все, що відомо про розслідування моторошної події.

За словами Доцяк, Зайцевій після визнання провини і матеріального збитку може загрожувати максимум 7 років, а іншому учаснику аварії Геннадію Дронову - 10 років в'язниці. Також вона згадує про те, що поліція так і не знайшла червоний автомобіль, з яким ймовірно влаштувала гонки учасниця ДТП, хоча свідки описують марку авто і водія. Крім того, вказує на ряд порушень у проведенні аналізів і експертиз і задається питанням, чому експерти не змогли встановити швидкість руху авто. Окремо журналістка вказує на те, як Зайцеви оцінили життя кожного постраждалого в аварії і зазначає, що слідчий дзвонить потерпілим і просить підтвердити факт отримання грошей і написати розписку про відсутність претензій. Також Доцяк пише про загадкове зникнення нарколога, яка проводила огляд Зайцевої після ДТП.

"Каяття. Зайцева просила прощення з папірця. На питання Матвєєвої чи знає вона імена загиблих і постраждалих - промовчала. Її зведеного брата патрульні зупиняють п'яним на кермом. На першому засіданні Зайцева плакала, зараз приходить "зі свіжими" бровами. 16) Ще кілька засідань і вирок", - резюмує журналістка.

Варто відзначити, що користувачів мережі розбурхало такий стан справи.

Як повідомляв "Апостроф", фігурантку смертельної ДТП на вулиці Сумській в Харкові Олену Зайцеву помітили на вулиці.