RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

З третьої спроби: стало відомо про самогубство однієї із засновниць Femen

У понеділок, 23 липня, в Парижі в своїй квартирі наклала на себе руки одна із засновниць Femen Оксана Шачко.

Про це повідомляється в Telegram-каналі ParisBurns.

Тіло активістки вже відвезли на експертизу. Повідомляється, що Оксана залишила записку англійською, звернену до паризької богеми, з якої вона останнім часом щільно спілкувалася: "ви все фейк".

"Мені довелося бачитися і спілкуватися з Оксаною в Парижі. Кілька разів вона приходила в наш сквот. Ми намагалися витягувати її на акції, але паризька богема поглинула її. У Оксани було багато виставок, увага преси, багаті друзі. За останні 2 роки вона намагалася накласти на себе руки два рази. Третя спроба, на жаль, виявилася успішною. Дуже важко. Ксюха, ми ж тебе любимо. Ми весь цей час були поруч, не фейкові, справжні. *іздец. Відчай і безсилля. Вибачте", - йдеться в повідомленні.

На сайті феміністичного об'єднання "ОНА" повідомили, що інформацію про самогубство дівчини підтвердила лідер Femen Ганна Гуцол.

Як повідомляв "Апостроф", раніше активістка руху Femen Аліса Виноградова влаштувала чергову оголену акцію на червоній доріжці Віденського балу, протестуючи проти приїзду президента України Петра Порошенка.