RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Бабуся з Фінляндії вразила мережу своїми трюками: опубліковано фото і відео

64-річна мешканка Фінляндії, Лена Салмен, на пенсії захопилася їздою на скейтборді, малюванням графіті, катанням на сноуборді і безліччю інших незвичайних для її віку хобі.

Про це повідомляє adme.ru.

До виходу на пенсію, Салмен зробила блискучу кар'єру в спортивній журналістиці і навіть захистила докторську дисертацію в цій галузі. Крім того, вона з дитинства займалася плаванням, стрибками у воду і бігала підтюпцем, а коли жила в Лапландії кілька років, то взимку практично кожен день каталася на лижах.

Цим же вона продовжила займатися і на пенсії. У свої 64 роки вона легко робить тандемний стрибок в басейн.

Однак крім цього, у Салмен з'явилися нові захоплення. Так, в 57 років, вона вперше встала на лонгборд. Жінка розповіла,, що у неї є прекрасний велосипед, на якому вона часто їздила на тренування з плавання, але кожен раз побоювалася, коли залишала його на парковці перед басейном. Пенсіонерка подумала, що їй варто спробувати щось більш компактне, що могло б міститися в шафку в роздягальні

У 61 рік Салмен вперше вирішила покататися на скейтборді. Незабаром вона так полюбила своє нове захоплення, що годинами безперервно почала проводити час в міському скейт-парку та тренуватися разом з підлітками.

Також, пенсіонерка займається акробатикою, серфінгом, катанням на сноуборді, і, до того ж, малює графіті.

Нагадаємо, про стан та перспективи пенсіонерів в Україні читайте в матеріалі "Апострофа": Ситуація з пенсіями в Україні: гроші виплатять, але потім буде колапс.