RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

8 травня

7 травня

6 травня

Всі новини

Новини Криму - Туристи вже не ті: господиня готелю в Криму розповіла про жаднюг і злодіїв серед відпочивальників

Користувачів соцмережі потішила розповідь господині одного з готелів в Форосі про поведінку туристів, які приїжджають відпочити на півострів.

Її розповідь наводить одне з місцевих ЗМІ.

"Туристи пішли скупі. Не хочуть платити. А ще - я раніше з таким взагалі не зустрічалася - забирають з номерів все: рушники, покривала. Цього року зняли зі стін і забрали картини! Я звичайно сама винна, звикла нічого не замикати, довіряти, номера не перевіряти, але такого навіть уявити не могла", - зазначила жінка.

Також вона зізналася, що заробітки за останні роки сильно впали.

"Думаю, таких грошових потоків, як п'ять років тому, в Криму ніколи вже не буде. Я маю на увазі в доларовому еквіваленті. Курс змінився, ціни виросли, а наші розцінки - ні. Доводиться більшу частину того, що виручили, назад вкладати. У цьому році, наприклад, оновили матраци, наматрацники, дещо ще по дрібниці. Оновлюємося, а як по-іншому?" , - розповіла господиня готелю.

"Як несподівано. А вони нам в 14 розповідали, що тепер замість жебраків хохлів до них багаті росіяни попрутб. Ну-ну", "Туристи хоч і скупі, зате скрєпоносні. Хотіли в Расєю, тепер плачте, хоч заливайтеся!", "Камені з неба, у вигляді туристів з Росії. А ви думали буде інакше?", "Турки шмонать почали, пора міняти дислокацію", - пишуть коментатори.

Як повідомляв "Апостроф", власникам міні-готелю в селищі Миколаївка після окупації Криму Росією довелося стати фермерами, щоб заробити гроші на життя.