RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Всі фахівці виїхали: в мережі посміялися над скаргами бойовиків ДНР

В окупованих районах Донецької області не вистачає освічених фахівців, оскільки багато хто з них виїхали звідти ще в 2014 році.

Про це на своїй сторінці в Twitter пише журналіст і блогер Денис Казанський.

Він наводить скріншот з сайту так званої "Ради Міністрів ДНР", де один з "міністрів", Олексій Грановський, скаржиться на те, що основний склад фахівців хімічної промисловості виїхав за межі окупованих територій в 2014 році.

"Міністр" ДНР Грановський скаржиться, що фахівці-хіміки, що працювали на Стиролі, виїхали з ДНР. Звичайно, а що ви хотіли? Щоб люди впахували на бандитів в резервації за 7000 рублів? "Визволителі" вигнали з регіону населення, вижили фахівців. ДНР - прокляття Донбасу", - пише Казанський.

Нагадаємо, горлівське підприємство "Стирол" до початку війни на Донбасі було одним з найбільших і найпопулярніших хімічних виробництв в Україні. 8 травня 2014 року діяльність підприємства була припинена.

Як раніше повідомляв "Апостроф", один з колишніх бойовиків так званої "ЛНР" розповідає про росіян, які на території окупованих районів Донбасу займалися скупкою зброї і переправляли її до столиці Росії, Москви.