RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

27 березня

26 березня

Всі новини

Хлинули бандити і проститутки: росіянин розповів про "веселеньке" життя на кордоні з Україною на початку війни

Співробітник поліції Ростовської області РФ заявив, що після початку військового конфлікту на Донбасі в область стали масового переїжджати представники криміналітету, а за ними і жінки легкої поведінки.

Про це йдеться в матеріалі "Нової газети".

"Майже відразу стало зрозуміло, що всіх нас, хто межує з Україною, чекає веселеньке життя. У ростовській поліції це зрозуміли відразу, як тільки у нас обірвався зв'язок з нашими колегами з луганських і донецьких міст", - згадує російський силовик.

За його словами, з початком військових дій на непідконтрольних територіях Донецької та Луганської областей почався переділ сфер впливу серед злодіїв, після чого шахраї, наркоторговці, злодії масово кинулися в Ростовську область.

"Повії бігли слідом - але чисто з економічних причин: там, де воюють, зазвичай за задоволення не розплачуються. В результаті в наших містах почалося небачене. Таганрозькі, ростовські дівчинки завили від конкуренції і благали зупинити демпінг українок. Дружини поліцейських обривали чоловікам трубки під час чергувань і не відпускали ні на які риболовлі. Пару місяців творився повний бардак, хоча було ясно, що це тимчасово - наша область розглядалася серед таких "біженців" тільки як перевалочний пункт. А коли стало ясно, що конфлікт н Донбасі надовго, і дівчатка, і злодії рушили далі, в центр Росії. Янукович, кажуть, теж більше не живе у нас, перебрався в Москву", - говорить поліцейський.

В даному контексті він також розповів про випадок, коли в Матвєєвому Кургані при спробі викрадення іномарки заарештували двох 20-річних хлопців з українськими паспортами. У розмові з силовиками вони розповіли, що приїхали з Донбасу.

"Так дома роботи немає, ну ми спочатку воювали, машини віджимали, а зараз все вже віджато і війни немає", - заявили вони, додавши, що планували вирушити в Москву.

Як повідомляв "Апостроф", в Луганську мародери зламують замки в колишніх банківських установах, отримуючи доступ до копій документів клієнтів.