До Землі летить гігантський "неймовірний Халк": конспірологи назвали дату кінця світу

До Землі в ніч на четвер, 16 серпня, на мінімальну відстань наблизиться навколосонячна комета С/2017 S3 (PanSTARRS), що перевищує за розмірами Юпітер в два рази.

Її можна буде побачити неозброєним оком уже 7 серпня. Вчені вперше зафіксували комету в вересні 2017 року. Крім значного розміру вона має специфічне зелене сяйво, за що її охрестили на честь супергероя Marvel Comics "неймовірним Халком".

Відмінною рисою комети є відсутність хвоста. Австралійський астроном-любитель Майкл Ягер зазначив, що яскравість небесного тіла з +12 до +9 зоряної величини різко зросла 2 липня 2018 року.

16 серпня вона наблизиться до Землі. При цьому, вчені не мають даних про те, що з нею може статися при попаданні сонячних променів.

На думку конспірологів, поява комети пов'язана з кінцем світу. До такого висновку вони прийшли на підставі Біблійних Одкровень Іона Богослова, згідно з якими смерть для всього живого на планеті прийде у вигляді зеленого вершника на коні.

У свою чергу, вчений Тайлер Глокнер розповів, що "неймовірний Халк" не може бути кометою, адже у неї немає хвоста. Більш того, він також побачив в центрі об'єкта два тіла замість одного. Тому він припустив, що до Землі наближається планета Нібіру з легенд і міфів.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Росії помітили падіння метеорита, відео якого зняли очевидці.