RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

​​Скажений трафік сезону: в мережі поділилися показовим фото, зробленим на путінському мосту в Криму

У розпал літнього сезону в мережі з'явилось фото, що показує порожній міст через Керченську протоку, на якому не видно натовпів російських туристів, які прагнуть відпочити в окупованому Криму.

Знімок в Twitter виклала користувач RoksolanaToday & Крим.

Під фото відразу ж "пожвавилися" коментатори.

"Все забито до вересня і далі по божевільними цінами, мало не 3500 в добу", "Що примітно, теж вважаю, що ніхто в Крим не їде. Але ось в чому справа. Спілкувався з тією частиною росіян, яка по п'ятницях горілочку глушить в гаражі і вони спілкуються з різними хлопцями - власниками готелів в Судаку і Алушті і кажуть мовляв сезон божевільний, все забито", - пишуть люди.

Нагадаємо, за офіційною статистикою окупантів, через Кримський міст кожні 3,3 секунди проїжджає одна машина, проте очевидці цього не підтверджують.

Крім того, раніше з'явилося зняте з висоти відео путінського моста в Крим. Судячи з відео, Кримський міст завантажений не так, як анонсувала окупаційна влада: транспортних засобів на ньому небагато.

Як раніше повідомляв "Апостроф", з недавно відкритим Кримським мостом регулярно виникають несподівані проблеми, а за словами тих, хто його проїжджає, він не вселяє почуття безпеки.