RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Трунар стукає в двері: мережі потішив пост "легендарної" снайперки бойовиків ДНР

Снайперці Веселині Черданцевій, яка воює на Донбасі на боці бойовиків, надіслали в соцмережі забавне повідомлення, нібито з бюро ритуальних послуг щодо "оптової закупівлі трун".

Про це повідомляє в Facebook користувач Team of ZinaPortnova.

"Таке повідомлення мені сьогодні надійшло. Читайте до кінця і думайте, що це за люди", - обурена терористка.

"Нам надійшла інформація, що ви зараз воюєте на стороні ополченців ДНР, проти київської хунти. З огляду на те, що Порошенко в повній мірі відновив АТО і хунта активно застосовує авіацію по блок-постів і таборах ополченців, а також має значну перевагу в живій силі, а Російська Федерація все ніяк не поспішає на допомогу, є велика ймовірність, що ви незабаром будете потребувати у наших послугах. Краще подбати про своїх похоронах заздалегідь. При замовленні цинкової труни на місце на кладовищі знижка 20%. Вивіз тіла в будь-яку точку Росії за рахунок компанії. При замовленні 10-ти цинкових трун знижка 40%. Будь ласка, розкажіть про наш сервіс своїм товаришам-ополченцям", - повідомлення з таким текстом прийшло Черданцева.

Під постом можна прочитати саркастичні коментарі.

"Відмінна мотивація! І, головне, правдива", "Відмінний шанс заощадити!", "Дуже гарне сполучення", - і т. д. коментують користувачі.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі висміяли фейк окупантів про підрив на Донбасі вантажівки, в результаті якого було ліквідовано дівчина, лікувала бойовиків.