RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

В ОБСЄ розповіли про нову провокацію бойовиків: стали відомі деталі

На тимчасово непідконтрольних територіях Донецької та Луганської областей спостерігачі СММ ОБСЄ виявили десятки танків і артилерійських систем бойовиків.

Про це повідомляє прес-центр операції Об'єднаних сил.

"9 серпня безпілотник СММ ОБСЄ виявив відразу до 30 танків збройних формувань РФ, зосереджених в районі селищ Лобачеве, Бугаївка і безпосередньо в місті Луганськ. Також було виявлено 26 одиниць причіпної артилерії, реактивну систему залпового вогню і чотири установки зенітно-ракетних комплексів", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що безпілотник СММ ОБСЄ виявив відразу чотири нові комплекси радіоелектронної боротьби російського виробництва і спеціальний комплекс для постановки перешкод безпілотним літальним апаратам.

"Представники СММ ОБСЄ також реєструють факти того, що збройні формування РФ все частіше відмовляють їм в доступі на контрольовані ними території і об'єкти: протягом всього 9 серпня мали місце шість недопусків", - додали в прес-службі ВЗГ.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо, що бойовики влаштували тайники з танками в декількох житлових населених пунктах на території тимчасово окупованого Донбасу.