RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

В мережі обурені масовою вирубкою віковічних дерев біля центрального корпусу столичного КПІ

У парку КПІ компанія "Київзеленбуд" вирізає дерева, більшості яких близько 100 років.

Як повідомив виданню "РБК-Україна" проректор департаменту адміністративно-господарської роботи КПІ Петро Ковальов, більшість дерев були в аварійному стані і люди скаржилися, що "дерева по Києву б'ють машини".

"Ми зрізали одну ялинку, яка була дуже суха. Їй - 120 років. Зазвичай вони живуть 80-100 років, а ця ялинка пережила ще двадцять! .. У нас є фото, де видно, що дерево всередині було все гниле", - каже Ковальов.

Тим не менше, у мережі з обуренням відреагували на варварське вирубування.

"Улюблений парк КПІ. Парк дитинства, улюблених дерев, які ми облазили вздовж і впоперек, що з тобою роблять такі виродки ??? Як можна з цим змиритися? Бідні верби і їли. І щоб виростити подібні дерева, треба як мінімум років 40. Я мовчу про те, що газон теж знищили. Стояла і лаялася з однієї жирної мордою, який нібито погодив свої дії з гребаного Київзеленбуд. А навколо все відверто наплювати (м'яко сказано). Як з цим боротися?", "Біля входу в центральний корпус КПІ сьогодні вирубали красиві столітні ялини. Під їхнім покровом я, малий, по алейці возив в колясці свого молодшого брата. Тепер на пам'ять залишиться тільки пару фоток. А в цьому - залишаються виродки на чолі з мером-боксером, які далі знищують моє рідне місто ... ", - пишуть обурені кияни.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі показали видовищне фото масштабної вирубки лісу в Києві.