RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

У Миколаєві влаштували самосуд над водієм, що збив пішоходів: опубліковані фото і відео

14 серпня ввечері на перетині проспекту Центрального і вул. Рюміна в Миколаєві автомобіль Daewoo Lanos збив жінку, яка переходила разом з дитиною вулицю пішохідним переходом.

Про це повідомляє місцеве видання novosti-n.org.

""Ланос" повертав з вул. Рюміна направо, на проспект, в напрямку вул. 8-го Березня. При здійсненні повороту водій зупинився і пропустив трьох пішоходів, а ось жінку з дитиною, які переходили проспект трохи поотдаль, не помітив через яскравого сонця. Водій почав рух і штовхнув пішохода", - йдеться в повідомленні.

Від отриманого удару жінка впала на асфальт. Дитина не постраждала.

Двоє випадкових перехожих, які стали свідками аварії, підбігли до автомобіля і почали витягати з нього 64-річного водія. При цьому водієві було нанесено декілька ударів в обличчя. Цим справа не обмежилася - розпалені чоловіки витягли з салону авто 65-річну дружину водія, яка сиділа на передньому сидінні. Жінку також вдарили кілька разів і повалили на асфальт. Крім того, в автомобілі розбили скло правих задніх дверей і відірвали дзеркало заднього виду.

Поліцейським, які згодом під'їхали, самозвані месники пояснили свої дії тим, що їм здалося, ніби водій хоче сховатися, і вони таким чином намагалися "запобігти" його від'їзду з місця ДТП.

Швидка, яка прибула на місце події, відвезла збиту автомобілем жінку у лікарню. За отриманими звідти відомостями, серйозних травм вона не отримала, після надання медичної допомоги її повинні відпустити додому.

У чоловіків, які били водія і його дружину поліцейські взяли пояснення і відпустили.

Водій "Ланоса" після оформлення ДТП намір поїхати в райвідділ поліції і написати заяву про хуліганські дії щодо себе і своєї дружини.

Як повідомляв "Апостроф", 14 серпня в Києві під мостом Метро сталася аварія, в результаті якої загинув молодий чоловік.