RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Оприлюднено прогноз погоди на початок тижня і День Незалежності

Нестійкий атмосферний фронт до 22 серпня буде накривати значну частину України і здатний принести з собою потужні, хоча і короткочасні зливи з грозами.

Про це пише синоптик Наталка Діденко.

"Атмосферна нестійкість залишається уздовж смуги з півночі, від Житомирщини, через Київську, Черкаську до Одеської області. Ну і Вінницька область також потрапляє. Ось в цій зоні, ймовірно, і будуть виникати короткочасно сильні зливи з грозами. Плюс місцями різке потужне посилення вітру та град", - написала синоптик.

Вона також зазначила, що фронт може качнути і в західному напрямку.

"Це все триватиме з різною періодичністю до 22 серпня", - підкреслила Діденко.

Вона також зазначила, що Запоріжжя, Крим, Херсон, східні області і більшість центральних будуть знаходитися в цей час під впливом сухої спекотної погоди.

За словами Діденко, 22 серпня в Україну (крім південної частини) прийде відчутне зниження температури повітря до + 20 + 25 градусів.

"А День Прапора і День Незалежності, за попередніми прогнозами, будуть чудовими - сонячними і теплими. Тому лякатися погоди не варто, варто бути обачнішими", - підкреслила вона.

Тим часом синоптики Укргідрометцентру повідомляють, що на тижні очікується істотне підвищення температури.Так, у понеділок, 20 серпня, майже у всіх областях буде сухо, ясно і жарко. Температура підніметься до +27 +31 градуса (на півдні - до +30 +34 градусів). Дощі в цей день очікуються лише на заході країни, за винятком Волині.

У вівторок, 21 серпня, опадів не очікується ні в одній з областей. На заході температура буде в межах +26 +28 градусів, а на півночі - +27 +29 градусів.

Дійсно жарко в цей день буде в центральній, східній і південній Україні - +29 +33 градусів.

У середу, 22 серпня, погода нічим не здивує: буде спекотно і без опадів. Повітря прогріється до +28 +31 градуса.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі з'явилися нові ефектні фото нічної негоди в Києві.