RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

17 квітня

16 квітня

15 квітня

14 квітня

Всі новини

​Смертельна ДТП під Харковом: за кермом Lexus був радник Кернеса

В результаті зіткнення автомобілів ВАЗ і Lexus, яке відбулося в неділю на автодорозі Харків-Вовчанськ поблизу села Піщане Чугуївського району, чоловік і жінка загинули на місці, ще дна жінка померла в кареті швидкої допомоги.

Про це повідомляє Inforesist.

"Від отриманих в результаті аварії травм 77-річний водій і 63-річна пасажирка автомобіля ВАЗ загинули на місці. Ще одна 74-річна пасажирка ВАЗ померла в кареті швидкої допомоги. Водій транспортного засобу Lexus отримав забій грудної клітини, стан його здоров'я медики оцінюють як задовільний", - повідомляє відділ комунікацій Головного управління Національної поліції в Харківській області

За інформацією видання "UA:Харків", за кермом автомобіля Lexus був колишній головний архітектор Харкова Сергій Чечельницький.

У червні 2017 року Генпрокуратура вручила Чечельницькому підозра у справі про виділення землі псевдожитловим-будівельним кооперативам (т. зв. кооперативна схема). Слідчий суддя Печерського райсуду Києва Ірина Литвинова задовольнила клопотання слідчого з особливо важливих справ Генпрокуратури Романа Зубчука і відсторонила С. Чечельницького з посади. Потім він був звільнений і призначений радником міського голови Харкова Геннадія Кернеса.

У травні 2018 року Чечельницький подав декларацію в якості кандидата на посаду заступника директора департаменту - начальника управління містобудування та архітектури, головного архітектора Харкова.

Як повідомляв "Апостроф", 19 серпня в Сумах на перехресті зіткнулися поліцейський автомобіль Toyota Prius і Audi, за словами очевидців, в результаті аварії постраждало четверо людей, які в цей момент знаходилися на пішохідному переході.