RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Медаль Путіна за міст в окупований Крим висміяли в мережі

Президент РФ Володимир Путін запровадив медаль за будівництво Кримського моста, який з'єднав окупований півострів з Росією.

Відповідне розпорядження опубліковане на офіційному російському інтернет-порталі правової інформації.

На лицьовій стороні медалі зображено міст, на зворотному - фраза "За будівництво Кримського моста" з датами "2014-2019".

Також в документі повідомляється, що з резервного фонду президента Росії виділять 27,8 мільйона рублів на виготовлення медалі, а також капсул, футлярів і бланків грамот.

Згідно з розпорядженням, вручати медаль мають намір не тільки російським громадянам і організаціям, а й іноземцям, які брали участь в будівництві моста через Керченську протоку.

"Головне, щоб встиг роздати медальки до того, як міст помітно розвалиться -тому що процес уже пішов, "інженери недопрацювали". І взагалі, наперед вітати - погана прикмета. Не переживе міст зими 2018-2019", - коментує політолог Олексій Голобуцький.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", улюбленець президента Росії Володимира Путіна, скандальний російський актор Олексій Панін влаштував цирк на мосту в окупований Крим.