RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Жахи "русского мира": опубліковані фото і сумні подробиці життя в Ялті

За час окупації Росією перлина анексованого Криму - Ялта перетворилася на "смітник".

Про це пишуть самі жителі Ялти в соціальних сетях. Їхні коментарі опублікував на своїй сторінці в Twitter блогер КРИМських бандерівець.

"Крим. Немає межі досконалості "русского мира", в який продовжує занурюватися окупована Ялта, приводячи в жах тих, хто пам'ятає місто зовсім іншим", - написав блогер.

"Те, що стало за два роки з Ялтою - це тихий жах! Ялту заср*ли, одним словом, на мій погляд - помийна яма, причому така, що я за свої 28 років жодного разу не бачила! Зміни дуже великі, у всіх сенсах ...!" - поскаржилася одна з мешканок міста.

Крім того, пише в Twitter КРИМських бандерівець, на військовій базі в окупованому Криму продовжують підривати і стріляти, чим дуже незадоволені місцеві жителі.

"Крим. На створеній окупантами військовій базі продовжують стріляти і підривати. Насолоджуються л*йном жителі Південного берега Криму - колись курорту", - написав блогер.

"Двічі бахнуло, потім гул літака був", "В Алупку відгомони долинули", "У Гурзуфі теж чутно", "Я в Місхорі чув гуркіт", "у мене навіть діти злякалися", - пишуть в коментарях користувачі мережі.

Як повідомляв "Апостроф", вулиці різних міст окупованого Росією Криму просто потопають у смітті. Про це свідчать фото, опубліковані в Twitter.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Суспільство
Теги: Ялта, Крим