RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

А за дизлайк не посадять? У мережі "знищили" трейлер фільму про міст Путіна

У мережі жорстко розкритикували трейлер нового російського пропагандистського фільму "Кримський міст. Зроблено з любов'ю!"

Зокрема, на відеохостингу Youtube, де був опублікований офіційний трейлер фільму, користувачі не вибирали виразів, коментуючи побачене.

Про ставлення до майбутнього фільму також можна судити по співвідношенню лайків і дизлайків під відео: на момент написання замітки всього 252 людини натиснули кнопку "лайк", в той час як своє невдоволення побаченим висловили 2,5 тисячі користувачів.

Відзначимо, що фільм заявлений як "романтична комедія" про будівництво мосту. Сценарій до нього написала Маргарита Симоньян - головний редактор пропагандистського телеканалу Russia Today.

У коментарях під відео користувачі цікавляться, чи можна безкарно дізлайкать відео (іронізуючи над кримінальними справами в Росії за поширення мемів, - Апостроф), а також пропонують показати фільм пенсіонерам, за чиї гроші і був побудований цей міст.

Пропонуємо увазі читачів кращі коментарі.

Увага, відео містить елементи російської пропаганди

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі показали сумне відео про життя на знаменитому курорті в Криму до і після окупації.