RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Суддя Верховного Суду України вирішила платити податки в окупованому Криму

Призначена 30 серпня президентом Петром Порошенко суддя Верховного суду України Валентина Симоненко має податковий номер РФ, отриманий від окупаційної адміністрації Севастополя.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила журналіст Наталя Соколенко.

"Питання до президента : в чому суть судової реформи, ініційованої Вами? У тому, щоби призначити у новий Верховний Суд суддю, яка має індивідуальний податковий номер РФ? Цей номер можна отримати лише за особистим зверненням до органів РФ. Індивідуальний податковий номер Валентина Сімоненко отримала в окупаційної податкової РФ Севастополя!", - написала Соколенко.

Крім того, вона нагадує, що рідна сестра судді Симоненко залишилася в окупованому Криму і працює в органах місцевої "влади". Раніше на питання журналістів про це на брифінгу 29 грудня суддя відповіла: "Моя сестра доросла самостійна людина. Ми виросли в Криму. Але політики нас розділили і Бог їх покарає".

Нагадаємо, як повідомляв "Апостроф", співробітники СБУ локалізували механізм фінансування окупаційних адміністрацій Криму і окремих районів Донецької області за допомогою незаконного функціонування мережі автозаправних станцій в Криму.