RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

У мережі назріває скандал через фільм "Неминуча війна"

У мережі розгорається скандал через фільм "Неминуча війна", який показали на каналі "1+1".

Відповідне відео опубліковано в YouTube.

У мережі фільм викликав бурю емоцій.

"Плюси випустили фільм "Неминуча війна". В головній ролі Аваков і Турчинова, ще трохи Яценюка. Природно є Корбан і Філатов. Тарути небагато. Немає ні армії, ні Порошенка. Тільки на останніх хвилинах кілька слів про добровольців і мобілізованих. Рятівників України для передвиборної кампанії визначено. А з огляду на підтримку Коломойським всіх хто проти Порошенка, починаються веселощі", - пише в Facebook відомий волонтер Роман Доник.

Дивує сюжет фільму і журналіста Віталія Гайдукевича.

"Думки вголос. Прийшов, дивлюся стрічку - Беня ТВ родило сагу про доблесного міністра МВС, врятував все. Про Турчинова, про ... Ой, а тут ще за збігом обставин і промокампанія Азова в якій, виявляється, врятував всесвіт. А ми й не помітили. От халепа ... А як же ЗСУ забули? - задається питанням він.

Але знайшлися і ті, хто з ентузіазмом і вдячністю сприйняли фільм.

"Хороший фільм!", "Дякую за висвітлення цих подій, буду радий бачити більше документальних фільмів!" - пишуть користувачі на YouTube.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо, що на авторів кінокартини про українського поета і дисидента Василя Стуса вже здійснюється серйозний тиск з боку представників Віктора Медведчука.