RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

На пропагандиста-друга Захарченко напали в прямому ефірі з Донецька

Невідомий напав на російського пропагандиста Семена Пегова під час прямого включення російського "Первого канала" з окупованого Донецька.

Відео інциденту опублікував на своїй сторінці в Facebook Denis Kazansky.

На відео видно, що під час прямого включення чиясь рука несподівано висмикнула Пегова з кадру, після чого на задньому плані почалася бійка.

У ситуацію відразу втрутився чоловік в цивільному одязі, який спробував скрутити невідомого у військовій формі.

У свою чергу Пегов продовжив давати інтерв'ю.

"Якийсь безбашений ДНРовець накинувся на російського кореспондента Семена Пегова прямо під час прямого включення з Донецька. Розгублений Пегов став бурмотіти щось про провокацію "абсолютно неадекватної людини в формі". Ну що ж, ласкаво просимо в Донецьк, мудило. Це в тому числі завдяки тобі і твоїм колегам Донбас опинився у владі таких "неадекватних людей в формі", яким ви роздали зброю і які тепер творять будь-яке свавілля, розуміючи, що їм нічого за це не буде ", - написав Kazansky.

"Якщо неадекватна людина в формі може запросто в центрі міста накинутися на кореспондента російського ТБ під час прямого включення, то уявіть, що можуть зробити зі звичайним жителем міста, коли поруч немає ні камер, ні свідків. Скільки людей вже стали жертвами таких неадекватних людей в формі з 2014 року? Ніхто не розповість. Цілий регіон в заручниках у непотребу з поїхавшим дахом", - сказав блогер.

Цікаво спостерігати, каже Kazansky, як реальний "русский мир" час від часу перехоплює через декорації, збудовані пропагандистами, і вривається в рафінований маленький світ російського обивателя. Іноді навіть в наскрізь постановочному і брехливому шоу на росТВ можна побачити справжню ДНР.

Нагадаємо, що Семен Пегов - російський журналіст, який працював на російському телеканалі LifeNews і був другом екс-ватажка ДНР Олександра Захарченко.

Як повідомляв "Апостроф", разом з ватажком ДНР Олександром Захарченком під час вибуху в донецькому кафе "Сепар" загинув також його охоронець, В'ячеслав "Слов'ян" Доценко.