RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Київський чиновник попався на великому хабарі: опубліковані фото

6 вересня Національна поліція затримала главу громадської ради при головному управлінні Державної фіскальної служби України в м.Києві за вимагання хабара в сумі понад 2 мільйони гривень.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції України.

"За не створення штучних перешкод у фінансово-господарській діяльності підприємства, що виражалися у не реєстрації податкових накладних, та не накладення штрафних санкцій за начебто прострочення термінів підприємець повинен був надати 75 тисяч доларів США неправомірної вигоди", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці задокументували кілька фактів одержання представником ДФС України в місті Києві коштів від керівника комерційної структури. Так, на рахунок її фірми, нібито за надання консультативних та юридичних послуг, було перераховано у якості "завдатку" 300 тисяч гривень. У подальшому правопорушниця одержала наступну частину від обумовленої суми у розмірі 15 тисяч доларів США.

Вказані суми, одержаних у якості неправомірної вигоди, затримана повинна була передати посадовим особам структурного підрозділу фіскальної служби однієї з областей.

Працівники правоохоронних органів Київської області вилучили у неї 45 тисяч доларів США.

Як повідомляв "Апостроф", 29 серпня двох керівників аеропорту "Бориспіль" затримали на вимаганні хабара в розмірі 141 тисяч гривень.