RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

​Під Києвом упіймали банду завзятих квартирних злодіїв: опубліковано фото і відео

У Білій Церкві затримали автомобіль Daewoo Lanos на іноземних номерах, в якому перебувало троє грабіжників.

Про це повідомляє Нацполіція Київської області.

"В салоні перебувало троє зловмисників, які розшукувалися за скоєння низки крадіжок з квартир та грабіж. Під час обшуку в багажнику авто правоохоронці виявили гаманці та відмички. Вилучене направлено на експертизи", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією, троє затриманих – неодноразово судимі чоловіки віком від 27 до 30 років.

На території Білоцерківщини зловмисники "працювали" близько двох тижнів. Вони встигли обікрасти не одне помешкання. Брали лише золото і гроші. Наразі поліція встановлює кількість потерпілих.

Як повідомив начальник Білоцерківського відділу поліції Геннадій Мельниченко, остання квартира для них виявилася невдалою: власниця житла невчасно повернулася з прогулянки і застала злодіїв на гарячому. Застосувавши до жінки фізичну силу, трійця винесла гроші та золоті прикраси на загальну суму 80 тисяч гривень. Потерпіла одразу звернулася до поліції. На розшук та встановлення осіб зловмисників у оперативників пішло кілька днів.

Поліція відкрила два кримінальних провадження – за ч. 3 ст. 186 (грабіж) та ч. 3 ст. 185 (крадіжка) КК України. Суд вже обрав відносно них міри запобіжних заходів. Поліція перевіряє причетність злочинної групи до скоєння аналогічних злочинів на території Київщини та інших областей. Чоловікам загрожує до восьми років позбавлення волі.

Як повідомляв "Апостроф", у Києві злодії-альпіністи зламали квартиру заступника міністра економіки Максима Нефьодова, яка розташована на вулиці Шовковичній, поки він відпочивав на фестивалі Burning man в Неваді (США).