RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

​Жахлива ДТП під Києвом: авто після зіткнення згоріло дотла, є загиблий

У ніч на 17 вересня на Житомирській трасі в селі Березівка сталося ДТП, внаслідок якого загинула людина.

Про це повідомляє "Інформатор".

Попередньо відомо, що обидва автомобілі рухалися в бік Житомира. Проїжджаючи село Березівка, вантажівка рухалася в середній смузі, а Audi по крайній лівій.

В ході руху, з невідомих причин Audi взяв правіше і врізався в Mercedes. Після удару легковик відкинуло у відбійник, і він загорівся. У момент зіткнення чоловік 45-50 років вилетів з автомобіля на дорогу. Від отриманих травм він помер на місці. Другий чоловік, який був у автомобілі, вийшов через двері водія після аварії.

За попередньою інформацією, загиблий був за кермом легковика і віз свого племінника додому. Пасажир тільки прилетів із-за кордону. В результаті аварії Audi згоріла дотла.

Як розповів водій вантажівки, він відчув удар, від якого машину почало заносити. У цей момент він побачив, як легковик в заносі пролітає перед ним і починає горіти.

Через ДТП з трьох смуг проїзна була тільки одна. На місці працювали співробітники патрульної поліції, медики, пожежники і слідчо-оперативна група. Хто сидів за кермом і подробиці аварії встановить слідство.

Як повідомляв "Апостроф", увечері в неділю, 16 вересня, в Києві водій таксі на високій швидкості в'їхав у зупинку громадського транспорту: постраждало двоє людей.