RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

​У Маріуполі підлітки скоїли подвійне самогубство: фото, відео і деталі трагедії

Вранці 2 жовтня в Маріуполі (Донецька область) дві дівчинки 14 і 16 років одночасно зістрибнули з даху 11-етажного будинку, обидва підлітки загинули на місці.

Про це повідомляє місцевий сайт 0629.

За інформацією видання, в кишенях загиблих були знайдені записки з текстом: "Поховайте нас разом".

Повідомляється, що Юля і Катя учениці 9 і 11 класів, хресні сестри. Одна з них жила на Слобідці, друга - на проспекті Перемоги. Вранці мама старшої дівчинки проводжала доньку в школу, нічого не віщувало біди. Однак ні зошитів, ні підручників на місці трагедії немає.

За словами поліцейських, тіла дітей лежать настільки близько один до одного, що є підстави вважати, що вони не стрибнули, а просто зробили крок вниз разом.

Як діти опинилися в багатоповерхівці на Морському бульварі, де і сталася трагедія, в будинку, де у них немає ні родичів, ні знайомих - невідомо.

Під'їзд будинку закривається. Проте, дівчатка змогли піднятися на останній поверх і пробратися на горище. Горище замикається на замок, але там є дірка. Ось в неї, ймовірно, дівчатка і пролізли.

У прес-службі поліції підтвердили цю інформацію. Однак поки не повідомляють подробиць.

Перший заступник голови національної поліції України В'ячеслав Аброськін на своїй сторінці в Facebook написав про три самогубства, які відбулися в трьох областях України вчора, 1 жовтня.

"Щось ми дорослі десь не допрацьовуємо. Тільки за вчора в трьох областях, Дніпропетровській, Запорізькій та Києві, самогубством покінчили життя три дитини, 2000, 2004 та 2005 років народження, вистрибнувши з багатоповерхових будинків. І вже сьогодні вранці покінчили з життям дві дівчини в Маріуполі, 2002 та 2004 року, стрибнувши з даху багатоповерхового будинку, та залишили передсмертну записку зі словами "я втомилася... і не доживу до двадцати років"", - написав Аброськін.

Як повідомляв "Апостроф", 31 серпня в Дніпрі 16-річна дівчина і хлопець 18 років наклали на себе руки, вистрибнувши з вікна 8 поверху.